sunnuntai 5. tammikuuta 2014

TALLINNA, joulukuu 2013

#throwback

Mentiin siis @mariettaaa :n kanssa Tallinnaan, päiväristeilylle. 

Juostiin Kaisaniemen metrikselt suoraan ratikkapysäkille, koska mun sisäinen kello päätti herättää mut 10 minuuttia ennen kuin piti lähteä ovesta ulos. JES ! 
Tässä näkyy väsynyt M, joka lässähti istumaan Nordean portaikkoon.
Paljon ehdittiin tehdä Tallinnassa ja niin lyhyessä ajassa! Kuten ottaa kuvia Neuvostoliiton ajan muistotavaroista. Vaikka ihan selvästi kaikkialla luki, ettei kuvia saisi räpsiä kyseisessä kirpparissa.

Pari vaatekappaletta tuli ostettua @mariettaaa :n osalta...
     ....sekä lompakot laihtuivat laivan pelikoneissa. 




Käveltiin ympäri Tallinnan keskustaa ja ei löydetty siistii raflaa. Päädyttiin sit sushibaarin sijasta, Amarilloon. 
Safka Amarillos on tosi jees. Pääruoat on aik tuhteja sekä runsaita. Joten mä ja @mariettaaa tilattiin pari alkupalaa itellemme. Mikä sit myös noiden hintojen kanssa on tosi hyvä idis, jos haluu kuitenki säästää rahaa siihen shoppailuun. 
Suosittelen Onion Rings:ejä sekä Magic Fries alkupala-annoksia. Niiden jälkeen tulee helposti täyteen ja sit viel on noi ilmaiset nachosipsit, jotka tarjoilija asettaa nenän eteen aina ennen tilausta.
Koska vaatteet on Virossa loppujenlopuks aika kalliita (jos olet tottunut kirppari/Ebayn hintaluokkaan) niin suosittelen, ettet osta Zara paitaa, tai H&M takkia sieltä. Onhan meillä Suomessa myös samat valikoimat sekä hinnat. Harmi!
Siel on kuitenkin Pull&Bear sekä Bershka (mitä ei löydy Suomesta), mut neki on aika kalliita.
Eli periaatteessa ne rahat kuluu noihin Super Alkon juomiin. En kyl sen suhteen pane vastaan, sillä ne juomat on hullun halpoja! Noi minipullo- rosé viinit oli alle euron, tai vähän yli. Mut kuitenkin huippuhalapaa!

Tiivistys: Tallinna on aina ollu mulle tuttu paikka. Super Alko on paraskaveri.


Ellei nettikaupat tai kirpparit ole mieleen, kantsii esim. tehdä oma Céline paita. Itsetehdyt vaatteet ovat tietty edullisempia kuin kauppojen koltut! Printtipaidat on niin suosittuja, varsinki noi Céline-paidat. Tässä linkki tee-se-itse Céline paidan ohjeeseen CLICK  <- klikkaa ;)


xxx Mayam






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti