tiistai 17. joulukuuta 2013

Viro, Le Purp, Lasit

Tallinna: @mariettaaa sai lahjakortin päiväristeilylle poikaystävältään. Päätettiin varata meille kahdelle torstaiksi liput. En oo hirveen varma et mitä siel sit aiotaan tehdä, mut onneks oon päässy tutuiks Tallinnan kans, ni ei pahasti eksytä! 
Jotenkin piristävää ottaa yllätysmatkoja parin päivän varotusajalla. Vois ehkä tehdä useamminkin. Harmillista, ettei Tallinnassa oo katumuotikauppoja (esim. Helsingissä Dropin, Tetuan jne). Toivon mukaan joku pystyy suosittelemaan jotain kauppoja. Onks se väärin jos mä eniten odotan karaoken laulamista laivassa (jos ei mummot ohita mua jonossa taas) ja laivan buffettii tältä matkalta? 

Le Purp: Tänään oli Le Purp juoman maistiaiset suomalaisten bloggareiden kanssa. Päästiin Forumin ylellisiin tiloihin, johon sisältyi sauna ja kattoterassi. Ei kyllä saunaa käytetty, mutta kyllä juoma maistui. Oli ihan mukava auttaa tilaisuuden järjestämisessä. 





Lasit: Mulla on käytössä jo silmälasit, mutta ne ei istu hyvin, taikka ole mukavat päällä. Joten mulla on ensi viikolla silmälääkärille aika varattuna. Kuulemma on ihan hyvä tarkistaa näkö mun tapauksessa (viime kerrasta on jo yli 3vuotta). 
Kokeilin vähän eri silmälasimalleja ja kehyksiä, sekä julkaisin Instagramissa muutamasta vaihtoehdosta kuvan. Voitte tsekata ne tästä linkistä: @thegirlwithcurls   (saa myös seurata jos haluaa, heh)

Yllätys: Tän viikon aikana on tapahtunut vähän muutakin, mutten sitä vielä paljasta, sillä se on ihan muillekin uus juttu. Mutta en malta odottaa ensi kesää, kun pääsee vihdoin näkemään poikaystävän perhettä ja sukulaisia, jotka asuvat Amerikassa. Ehkä eniten matkassa jännittää se, että astun ensimmäistä kertaa lentokoneeseen. Ehkä myös ne jenkkilän ruoat jännittää, kun ei tiedä palaanko Suomeen 100kg painavempana (tuskin mahdollista..)

Seuraavassa blogikirjoituksessa:
Hiuksia, hiuksia, hiuksia! Kerron vähän omasta hiustenhoito-prosessista, sekä miten määritellä oma kiharatyyppi (ja mitä hiuksesi vaativat kosteuden ja hoidon suhteen).

puss och kram, Mayam 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti