maanantai 30. joulukuuta 2013

5 askelta kiharampaan elämään

Miten määritellään oma kiharatyyppi? 
Tsekkaa TÄMÄ sivusto, missä on tarkat ohjeet oman kiharatyypin määrittelemisessä. Miksi? Koska se auttaa sinua selvittämään kuinka paljon ja mitä kaikkea hiuksesi vaativat hoidon suhteen.

Milloin voin aloittaa hoidon?
Nyt heti! Hoida taustatutkimuksesi alta (näiden linkkien kautta) ja voit itsevarmasti aloittaa prosessin terveimpien hiuksien saavuttamiseksi.

Kuinka saan hiukseni lopettamaan katkeilun?
Jos hiuksesi katkeilevat, se tarkoittaa että ne vaativat kosteutta. Kiharat hiukset kuivuvat helposti, joten ne tarvitsevat proteiinia katkeilemisen ehkäisemiseksi.
Proteiinilähteet: kananmunahiusmaskit yms. viikottaiset hoito-ohjeet löydät TÄÄLTÄ.
Kuivumisen syyt: Shampoo, ilmasto, ei tarpeeksi kosteutta hiustuotteissa
Katkeilemisen syyt: liikaa proteiinia yms.


Miksi?
Kiharat ovat kimmoisampia, hiustenkasvu parantuu, oma terveytesi on parempi.
Hiuksia saa hoitaa ulkoisesti, mutta vitamiinien syönti hoitaa hiuksiasi myös sisäisesti. Saat tuplavoimin hiukset puhallettua taas henkiin!

Mistä?
Ostan henk.koht. tuotteeni Hakaniemen etnisistä kaupoista. Tai sitten Itäkeskuksesta.

ORGANIC ROOT STIMULATOR (ORS):Hair Lotion
mahtava stailaustuote! Kosteisiin hiuksiin laita pari teelusikallista tätä tuotetta. Purista se alhaalta ylös, jotta kiharat muodostuvat paremmin. Tämä tuote antaa pitoisuutta ja kosteutta hiuksiisi.


Vinkki: (+++) Vältä Shampoon käyttämistä. Se kuivattaa kiharoita.
Hiero mieluummin hoitoainetta päänahkaan ja huuhtele erittäin runsaasti, jotta saat puhdistettua päänahkasi uutta hiuskasvua varten.
Sekä vältä kuumennuslaitteiden käyttämistä (kiharrus/suoristus/föönauslaitteet..)


Onko sinulla sähköiset kiharat talvisin? Ärsyttääkö pipon käyttäminen? Ei huolta! Tässä linkki hiusmaskeihin, jotka auttavat siinä! 
STOP SÄHKÖISYYDELLE !


Seuraavassa postauksessa kerron miten hiukseni ovat kasvaneet sen jälkeen kun olen syönyt parin kuukauden ajan koirille tarkoitettua Biotiinia (hiusravinnetta). :D

XXO, MAYAM





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti