lauantai 8. helmikuuta 2014

Helmikuun kauneus ostokset

Englanniksi moni kirjoittaisi February Beauty Haul, mutta tämä blogi on Suomeksi. Eli tänne on kasattu tämän kuukauden lempparituotteet ja ostokset!!

1. Iho      
Neutrogena - mustapäitä poistava/vähentävä kasvovesi.
Arvosana: 8/10 Todella toimiva ja voimakastuoksuinen(melkein kuin puhdas alkoholi) Mustapäät näyttävät pienemmiltä ja iho todellakin kiittää! 
Citymarket, noin 7e
 2. Vartalo
Vartaloglitter Gina Tricotista. Ale-tuote, joka maksoi pari euroa. En ole laittanut kokeiluun, mutta on mainitsemisen arvoinen tuote sillä tämä tulee näyttämään upealta solisluilla (dekoltee alueella) kesän aikaan, tai jopa kuvauksissa.
 3. Kulmakarvat
Olen hiukan väsynyt pinsetteihin (vaikka kulmia tuskin ikinä siistin, kun niin harvoin ne kasvaa). Ostin nyt tämän paketin, joka sisältää 3kpl kulmakarva "sheivereitä". Aivan mahtava tuote!!
Arvosana: 10/10 Terävä veitsi, kätevän puikon lopussa. Mukava käyttää ja se saa pienemmätkin karvat leikattua. KLIKKAA TÄSTÄ jos haluat videon tämän käyttö-ohjeeseen.

KICKS 7e
 4. Ripset
Viime vuoden puolella ostetut tekoripset jäi monesta kuvauksista käyttämättä, kun ei ollut hyvää ripsiliimaa niille. Tein pienen kyselyn Facebookissa ja moni sanoi, että ripsien mukana tulleet liimat ovat yleensä todella huonoja. Ostin nyt tämän DUO ripsiliiman. Valkoinen väriltään, kuivuttua on läpinäkyvä. On keskiverto ripsiliimoja suurempi putkilo (kuvastakin näkee ison koon). Oli ainut ripsiliima-merkki kaupassa, ja erittäin suosittu nettikeskusteluissa. Aion laittaa kokeiluun myöhemmin. Olen ensikertalainen ripsien laitossa, joten jos tämä liima ei onnistu minun käsissä, silloin se vika on minussa! KLIKKAA TÄSTÄ  (video-ohje)
KICKS 10e (huhhuh!!)
 5. Hiukset
AVON AVON AVON AVON! Vaikka mun äiti säilyttää hyvät kauneusjutut salassa, mä en halua pitää mun kauniita lukijoita ulkopuolisina. AVON on merkki, joka myy hius/iho/meikkituotteita ERITTÄIN edulliseen hintaan (ainakin vironkielisiltä mainoslehdiltä tilattuna). Pari huulipunaa on tullut jo ostettua parilla eurolla. Nämä kolme hiustuotetta (kuvassa) olivat yhteensä 13e!!
Syy, miksi yritän pidättää kiehuvan intoni näistä kyseisistä tuotteista on, koska nämä tuotteet sisältävät "Marokkolaista öljyä"! Yleensä sellaiset tuotteet maksavat kappalemäärällä jopa 30euroa(klikkaa tästä) Vaikka tämä ei ole se sama brändi, mutta on kyllä sama öljy ainesosana. Aion ottaa nämä nyt käyttöön ja käykää te tutkimassa AVON:in sivustoja! TÄSTÄ


A: Hiusseerumi 
B: Hiusmaski 
C: Hoitoaine


6. Kynnet
TODELLA söpö Geisha kynsileikkuri löytyi TIGER kaupasta hintaan 1e.
 7. Kasvot
Meikit, kulmien muotoilut, ripsien laitto yms voidaan nyt laittaa upean peilin edessä! Tämä peili on kaksipuolinen. Zoomaava puoli (tarkkoihin yksityiskohtiin) ja toinen on normi. Tämä on keskikokoinen, hopeanvärinen pöytäpeili. Ja olen aivan rakastunut!! Nyt ne pienimmätkin karvat ja ripset näkyvät paremmin tämän peilin ääressä! 
Arvosana: 10/10
TIGER 4e

Mun elämä pelastui näillä tuotteilla. 
Mitkä tuotteet pelasti sun elämän?
Sano EI turhille tuotteille ja KYLLÄ hyödyllisille. Muistakaa, että ennen kuin sinne kauppaan menee kannattaa pitää mielessä ne asiat mitä TARVITSET ja ne asiat mitä HALUAT. Niillä on erittäin suuri ero ja näin vältyt turhilta ostoksilta.
Hyvää Helmikuun alkua! xxoxo Mayam <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti